Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ... ΕΞΥΠΝΟ ΡΟΛΟΙ - ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ SAMSUNG - ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Νέα Υόρκη: Στις αρχές Σεπτεμβρίου η Samsung θα παρουσιάσει το Galaxy Gear, μια συσκευή Android που φοριέται στον καρπό σαν ρολόι και προσφέρει λειτουργίες κινητού τηλεφώνου και πλοήγησης στο Διαδίκτυο, αναφέρει σήμερα το δίκτυο Bloomberg. 

Επικαλούμενο δύο πηγές που ζήτησαν να μην κατονομαστούν, το αμερικανικό δίκτυο μεταδίδει ότι το Galaxy Gear θα παρουσιαστεί στις 4 Σεπτεμβρίου, δύο ημέρες πριν από τα εγκαίνια της έκθεσης IFA στο Βερολίνο.   Το έξυπνο ρολόι προγραμματίζεται να φτάσει στα καταστήματα εντός του έτους ως απάντηση σε μια αντίστοιχη συσκευή που λέγεται ότι αναπτύσσει η Apple.   Με την αγορά έξυπνων κινητών (smartphone) να παρουσιάζει σημάδια κορεσμού, πολλές εταιρείες ελπίζουν ότι τα έξυπνα ρολόγια (smartwatch) και γενικά οι φορετές συσκευές θα προσφέρουν νέα κερδοφορία στο προσεχές μέλλον.   

Επιπλέον, τα έξυπνα κινητά που επικοινωνούν μόνο με τα έξυπνα ρολόγια του ίδιου κατασκευαστή θα ανάγκαζαν πολλούς χρήστες να μείνουν πιστοί σε μία πλατφόρμα.   Εξάλλου, οι πωλήσεις ρολογιών χειρός εκτιμάται ότι θα φτάσουν φέτος τα 60 δισ. δολάρια, επισημαίνει το Bloomberg.   Όπως φαίνεται πάντως το Galaxy Gear δεν θα διαθέτει εύκαμπτη οθόνη, ωστόσο η Samsung συνεχίζει τις προσπάθειες για την τελειοποίηση αυτής της τεχνολογίας.   Τον περασμένο Φεβρουάριο, οι πηγές του Bloomberg ανέφεραν ότι η Apple έχει δημιουργήσει μια ομάδα 100 σχεδιαστών για την ανάπτυξη μιας συσκευής καρπού. Η εταιρεία φέρεται μάλιστα να σχεδιάζει να λανσάρει το smartwatch εντός του έτους.   H Sony έχει ήδη παρουσιάσει το αδιάβροχο Smartwatch 2, ενώ έξυπνα ρολόγια λέγεται ότι αναπτύσσουν και η Microsoft και η Google.   Η νοτιοκορεατική Samsung έγινε πέρυσι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone με μερίδιο 33% στην παγκόσμια αγορά, ενώ η Apple έπεσε στα χαμηλότερα επίπεδα της τελευταίας τριετίας, δείχνουν να στοιχεία της Strategy Analytics. news.in.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Grand Radio News